Moa Svan till Ånge Pride!

Moa Svan är komiker, programledare och författare.

Hon är komikern som gillar att skämta om lesbiska nunnor, pride på vikingatiden och allt. I vår har hon haft en historisk talkshow på Historiska museet i Stockholm. Moa producerar och medverkar i Södertörns högskolas poddar Klimatgap och Forskarpodd. Hennes standup-föreställning om medeltida altarskåp från 2020 finns på UR play. Hon är också fotbollsreporter på fempers.se och författare till boken om ‘Det riktiga landslaget’ som kom ut 2015.

foto: Jon Aagaard Gao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s